Rólunk

Üdv mindenkinek itt az OutdoorKitchen oldalon, egy kis fiatalos csapat vagyunk, akik szeretnének tenni a környezetükért, a környezetünkért, a Földünkért. Ezért kizárólag olyan termékeket kaphatók nálunk, amelyek vagy gyorsan lebomlanak, vagy többször éveken át felhasználhatóak.

Csatlakozzon Ön is velünk együtt a “Zero-waste” (Nulla-szemét) mozgalomhoz! Miért írhatom le, hogy velünk együtt, azért mert az egyik feltételen hogy csatlakozhassunk, az hogy a termékeinket vagy újrahasznosított alapanyagokból, vagy gyorsan regeneráló forrásokból készüljenek. 

Mindemellett, minden termékünkre 30 napos teljes pénz visszafizetési garanciát vállalunk, ahol még a terméket is megtarthatja, így semmilyen kockázatot nem vállal. 5000 forint feletti vásárlás esetén, még a postát is mi álljuk, ellenkező esetben is csak 490 forint.

Jelenleg csak interneten érhetőek el a termékeink, idővel szeretnénk majd fizikai boltot is nyitni, ahova az emberek betérve, könnyedén elérhetik termékeinket. 

Szeretnénk, ha az ODK mint márka, magában jelentené a Földünk szeretetét, a környezet szennyezés csökkentéséért tett cselekedeteinket. 

Ha pedig eddig elolvasta, akkor nagyon szépen köszönöm.

Üdvözlettel

OutdoorKitchen oldal szerekesztője és üzemeltetőj

Mi is az a „Zero-waste” (Nulla-szemét) mozgalom?

Hogy cégünk miért is csatlakozhat ehhez a mozgalomhoz.
A csatlakozás egyik feltétele, hogy a termék vagy újrahasznosított alapanyagokból készüljön, vagy olyan gyorsan regeneráló forrásból, mint a gyapot vagy a bambusz.
 Ugyanis a gyapotot évente akár háromszor is lehet szüretelni, termését sok iparág hasznosítja.
A bambusz, amíg egy fa eléri, hogy kivágható legyen 20 vagy akár 50 év is eltelhet, ezzel ellentétben a bambusz, miután eléri az 5 éves kort, akár évente is kivágható, úgy, hogy a gyökértörzs nem hal el, így a növény újra hajthat.

Egy szó, mint száz, nem termelünk szemetet!

Elérhetőségeink:

Vásárlói képek:

Ha ön is szeretné, hogy képei itt megjelenjenek küldje el képét az info.outdoorkitchen@gmail.com email címre.