Akció!

  ODK Bambusz-fogkefe

  1 590 Ft 1 090 Ft

  Az ODK Bambusz fogkefe 100%-ban lebomló bambuszból készül, vagyis elhasználódás után, egyszerűen komposztálható. A fogkefe hossza 17,5cm, ez a méret átmenet a gyermek és a felnőtt fogkefék közt, így a kicsik és a nagyok is nyugodtan használhatják. Tegyünk együtt a környezetünkért és az egészségünkért, ezzel a fogkefével mind a kettő egyszerre lehetséges.

  Hossza 17,5cm
  Vastagság 0,5cm

  Szállítási díj csupán 490FT
  Szállítási idő 1-3 nap
  Ingyenes szállítás 5000Ft felett

  Kategória:

  Leírás

  ♻️ 100%-ban lebomló bambuszból készült nyél

  ♻️ A puha erősségű sörték anyaga szintén 100%-ban lebomló bambusz rost

  ♻️ A nyél a pandák által nem fogyasztott moso bambuszból készült

  ♻️ Mivel a bambusz termesztéséhez nincs szükség semmilyen növényvédőszerre, ezért nyugodtan nevezhetjük BIO-nak, valamint antibakteriálisnak

  ♻️ A sörték színe fekete, viszont igény szerint kapható lesz barna is

  ♻️ A fogkeféket újrahasznosított papírból készült, környezetbarát dobozokba csomagoljuk

  ♻️ Csatlakozzon Ön is a “Zero-waste” (Nulla-szemét) mozgalomhoz!

  100%-ban lebomló bambuszból készült nyél

  Mivel 100%-ban lebomló bambuszból készül a nyél, valamint a sörte is, így elhasználódás után egyszerűen bedobhatod a komposztálóba.

  Ha már eleged van, hogy az elhasználódott műanyag fogkeféket folyton a szemetesbe dobod, akkor az ODK Bambusz fogkefe a legjobb választás ez ellen.

  Ha az ODK Bambusz fogkefét használod, egyszerre gondolkodhatsz a fogaid és a Földünk tisztaságáról.

  Moso bambusz, mi is az?

  A bambusz az új műanyag. Ahogyan anno fénysebességgel terjedt a műanyag híre és az anyagból készült termékek sikere, így van ez ma a bambusszal. A bambusz tökéletes alternatívát biztosít a műanyag helyett, ugyanis strapabíró, jól formázható, hosszúéletű, azonban a műanyaggal ellentétben nem él örökké. Komposztálható, így a 100% bambuszból készült termékek élettartamuk lejárta után visszakerülhetnek a természetes körforgásba.

  A bambusz hírével együtt terjed az a tévhit is, hogy aki bambuszból készült tárgyakat vásárol, feltétlenül hozzájárul a pandák élelmének irtásához. Azonban ez nincs így, hiszen a feldolgozásra kerülő bambuszt a pandák nem fogyasztják. Ráadásul a két különböző növényfajta nem is ugyanazon a területen nő.

  Egyedül nálunk:

  Minden termékre biztosítunk 30 napos garanciát, elégedetlenség esetén, 100%ban visszatérítjük a termék árát, és még a terméket is megtarthatja, így nem vállal semmilyen kockázatot!

  Mi is az a „Zero-waste” (Nulla-szemét) mozgalom?

  Hogy cégünk miért is csatlakozhat ehhez a mozgalomhoz.
  A csatlakozás egyik feltétele, hogy a termék vagy újrahasznosított alapanyagokból készüljön, vagy olyan gyorsan regeneráló forrásból, mint a gyapot vagy a bambusz.
   Ugyanis a gyapotot évente akár háromszor is lehet szüretelni, termését sok iparág hasznosítja.
  A bambusz, amíg egy fa eléri, hogy kivágható legyen 20 vagy akár 50 év is eltelhet, ezzel ellentétben a bambusz, miután eléri az 5 éves kort, akár évente is kivágható, úgy, hogy a gyökértörzs nem hal el, így a növény újra hajthat.

  Egy szó, mint száz, nem termelünk szemetet!

  Gy.I.K.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Igen, az ODK Bambusz fogkefe nyele és a sörtéi is valódi bambuszból készülnek, amik 100%ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetünket.

  A szálllítás általában 1-3 nap valamint 5000Ft felett ingyenes, azalatt mindössze 490Ft.

  Igen, ugyanis ez a 17,5cm-es hossz, átmenetet képes a felnőtt (19cm-es) és a gyermek (15cm-es) fogkefék között. A nagyoknak nem kicsi, a kicsiknek nem nagy.

  Igen! Minden termékre 30 napos garanciát vállalunk, elégedetlenség esetén a termék árának 100%-át visszatérítjük, és még a terméket is megtarthatja. Így nem vállal semmilyen kockázatot.

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „ODK Bambusz-fogkefe” értékelése elsőként

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük